Kritikat e grave që i bënë një nëne, e cila vendosi t’ia shpojë veshin vajzës 12-muajshe

2018-01-13 në ora 18:57

Një nënë shpërndau vendimin e saj me nënat e tjera për t’i shpuar veshët e vajzës 12-muajshe.

Duke postua në forumin ‘Netmums’, nëna e paidentifikuar u ekspozua para një vale kritikash, ku disa prej tyre e cilësonin zgjedhjen si ‘abuzim të fëmijëve’, transmeton Gazeta Shneta.

“Jam duke planifikuar që t’ia shpojë veshin vajzës.”, shkruhet në postim, i cili shfaqe në kategorinë ‘bebet – 12 muajshe’.

Nëna pyeti edhe nëse shpimi i veshit të vajzës do të ndikonte në gji dhënie.

Pasi postimi origjinal u vlerësua me shumë negativitet, njëra prej tyre mbrojti nënën, duke thënë se veprimi i tillë nuk është aq i rrezikshëm.

Ndërkaq, reagimet e tjera dolën të jenë mjaft të ashpra. Ndiqini më poshtë:

“Lëje fëmijën të qetë, ajo është mjaft e madhe për të zgjedhur në lidhje me vetën, në rast se dëshiron ta bëjë një gjë të tillë, e bënë pa vendimin tënd.”

“Mendoj se kjo duket tmerrësisht e bezdisshme, pa marrë parasysh se çka do të ndodhte më pas.”

“Kjo është abuzim ndaj fëmijëve dhe mendoj se duhet të bëhet e paligjshme.”

/Gazeta Shneta/