Kur duhet t’i shkurtoni thonjtë bebeve?

2018-08-06 në ora 10:56

Të sapolindurit kanë thonjtë e brishtë dhe të mprehtë.

Për ironi, ata janë gjithashtu viktima të armëve të tyre!

Foshnjat priren të gërmojnë faqet e tyre të vogla me thonjtë e tyre. Ata gjithashtu përfundojnë duke gërvishtur gjoksin e nënës së tyre gjatë ushqyerjes me shtrëngimin e tyre të fortë, përcjell Gazeta Shneta.

Kur engjëlli juaj i vogël është në gjumë, butësisht shtyni gishtin tuaj kundër thonjëve të vegjël.

Nëse ju mendoni se ato e shpojnë lëkurën tuaj, madje edhe një grimë, prisni ato menjëherë. Dhe gjithmonë bëni këtë kur ata janë në gjumë!/gazetashneta

Kliko këtu për t’u informuar me testin që duhet ta bëjë secila nënë shtatzënë për të konfirmuar se shëndeti gjenetik i foshnjës në ardhje është në rregull.