Kur fillojnë të qeshin bebet?

2017-04-20 në ora 15:26

Në 6 javët e para fëmija juaj nuk është në gjendje të qesh, prandaj mos u shqetsoni sepse pas kësaj, fëmija juaj do të filloj të buzëqeshet ndaj reagimeve tuaja.

Kur fëmija është në mesin e muajit të tretë dhe të gjashtë, ai do t’ju japë atë ëmbëlsinë fëmijërore shkruan Pregnancy Video, transmeton Gazeta Shneta.

Përgadituni për t’u shkrirë! Buzëqeshja është një moment historik social./Gazeta Shneta/