Kur vëllezërit dhe motrat xhelozojnë të posalindurin (Foto)

2017-04-05 në ora 09:35

Fëmijët janë ata që shprehin çdo emocion pa u menduar fare.

E natyrisht kur bëhen me një vëlla apo motër më të vogël që bëhen pak xheloz.

Vëmendja e tërë familjes tani është tek i porsalinduri, e fëmijët tjerë kanë forma të ndryshme për të shprehur pakënaqësinë për vëmendje.

Më poshtë ju sjellim disa fotografi të momenteve interesante të këtyre fëmijëve xheloz.