Ky është momenti më shokues për nënat

2017-11-06 në ora 13:43

Momenti i lindjes së bebes dhe mbajtja e saj në krahë, është i papërshkrueshëm për nënat.

Nuk ka gjë më të bukur në këtë botë sesa kur nëna e merr foshnjën për herë të parë në krahët e saj.

Pas gjith atyre dhimbjeve, vështirësive dhe britmave të lindjes, si mund të mendojë nëna diçka tjetër përveç foshnjës së saj.

Madje si mund ta refuzojë beben e në vend të saj të mbajë në duar telefonin.

Kjo është e tmerrshme.

Në fotografinë më poshtë do të shihni sesi një nënë refuzon beben e saj, derisa është e “zënë” me telefonin e saj në dorë.

Mamia pret me foshnjën në duar derisa nëna të lirohet nga telefoni.

Si e komentoni ju nëna këtë veprim të tmerrshëm?