Ky është pozicioni seksual që duhet ta provojë çdo çift

2018-08-06 në ora 17:04

Shtylla e një lidhjeje është kënaqësia reciproke, përkatësisht pozicioni 69. Ky pozicion është mjaft i frekuentuar në mesin e çifteve.

Por, nëse zbritni këtë numër me një, ju arrini me një pozicion tjetër, që mund të ndizni seriozisht gjërat mes jush dhe partnerit tuaj, transmeton Gazeta Shneta.

68 është një pozicion klasik sensual, për të bërë një person në qendër të vëmendjes.

Njëri nga partnerët shtrihet në shpinë me këmbët e tyre, ndërsa personi tjetër ngjitet sipër dhe qëndron me shpinë në barkun e partnerit të tyre – pozicionohet ashjtu që organet gjenitale të tyre janë pranë gojës së personit poshtë.

Ofruesi i kënaqësisë ka duart e tyre të lira për t’i bredhur në trupin e personit tjetër, ndërsa personi në krye qëndron prapa dhe gëzon stimulimin nga partneri i tyre./Gazeta Shneta/

Kliko këtu për t’u informuar me testin që duhet ta bëjë secila nënë shtatzënë për të konfirmuar se shëndeti gjenetik i foshnjës në ardhje është në rregull.