Ky mund të jetë trendi më i ri i prerjes së flokëve

2017-04-23 në ora 18:28

Një kohë ka qenë shumë e njohur rruajtja e flokëve vetëm në njërën anë të kokës, por ky trend është rikthyer sërish në modë.

Rruajtja e flokëve në pjesën e poshtme të saj ndihmon të krijoni modele dhe dizajne nga më të ndryshme. Kjo gjë ju ndihmon edhe të evitoni djersën gjatë ditëve të nxeha të verës, shkruan KosovaPress.

Zgjedhja e këtij modeli do të bëjë që  të dukeni shumë më e freskët dhe më bukur, veçanërisht kur vendosni t’i  lidhni flokët.

Më poshtë mund t’i shihni disa  dizajne të ndryshme.