Ky përbërës natyral do t’ua përmirësojë të pamurit

2017-04-12 në ora 20:55

Sytë tanë janë jashtëzakonisht delikat dhe gjithashtu ata janë një nga organet që fillojnë të humbasin aftësinë e tyre me kalimin e moshës.

Shikimi juaj mund të dëmtohet si shkak i problemeve si: abuzimi me alkool, mangësia ushqyese, dieta e pashëndetshme, pirja e duhanit etj. shkruan gazeta New Daily Recipes, transmeton Gazeta Shneta.

Aloe Vera ka efekte mahnitëse dhe mund të përfshihet me ilaçe të ndryshme natyrale për shkak të pasurisë së saj.

Ekstraktimi i xhelit të këtij ilaçi njihet si kurues i dëmtimit të të pamurit.

Përgatitja e tij bëhet duke e përzier atë me gjethet e aloe verës.

Preferohet të pihet tri herë në ditë përpara çdo vakti të ngrënies./Gazeta Shneta/