Ky përbërës që gjendet në kuzhinën tuaj, do t’i shëroj hemorroidet në 24 orë!

2017-05-25 në ora 19:15

Hemorroidet janë të përfaqsuara nga venat që janë të përflakura ose të fryrë për arsye të ndryshme dhe janë të vendosura rreth anusit ose rektumit të poshtëm, kur shpërthen, rezulton të jetë dhimbje mjaft e padurueshme.

Aktualisht, shumë faktorë ndikojnë që kjo të ndodhë si dhe rastet janë rritur në mënyrë alarmante. Ndër shkaqet më të zakonshme për këtë, mund të përmendim: një mënyrë jetese të ulët, një dietë që nuk ka fibra të mjaftueshme për të stimuluar sistemin e tretjes, mungesa e stërvitjes, ndër të tjera, kjo çon në vuajtjen nga kapsllëku, transmeton Gazeta Shneta.

Besoni apo jo, ka një përbërës me të cilin ju mund të kuroni hemorroide në shtëpi!

Uthulla e mollës është shumë e dobishme për shëndetin tonë të përgjithshëm. Ky përbërës është në gjendje të trajtojë shumë probleme shëndetësore, përfshirë hemorroidet. Ju mund ta përdorni atë në mënyrë topike ose ta merrni atë në mënyrë indirekte atë, përmes aplikimit të ushqimeve apo edhe pirjes së ufullës. Efekti do të jetë mahnitës!

Metoda e mëposhtme është efektive në trajtimin e hemorroideve të brendshëm dhe të jashtëm dhe gjakderdhjes së hemorroideve. Gjakderdhja do të ndalet shumë shpejt me këtë trajtim.

E gjitha që ju duhet të bëni është që të thithni një top pambuku në uthull molle të cilën mund ta holloni me ujë nëse është e nevojshme, dhe më pas ta aplikoni atë në hemorroidet. Mbajeni topin e pambukut në zonën e prekur për gjysmë ore. Përsëriteni trajtimin çdo ditë nëse është e nevojshme. Hemorroidet e brendshme mund të trajtohen me uthull të ngrirë të mollës. Thjesht ngrini uthullin e mollës deri sa ta merr formën e një plumbi dhe shtyeni këtë copë të ngrirë në anusin tuaj.

Ju do të keni rezultate pozitive brenda 24 orëve.

Duhet të filloni të hani ushqime të buta gjatë tre ditëve të ardhshme pas fillimit të trajtimit./Gazeta Shneta/