Ky stil i flokëve mund t’iu përshtatet çdo femre

2017-04-27 në ora 18:33

Kur është fjala për zgjedhjen e një stili të ri të flokëve i cili duhet të jetë i përshtatshëm, atëherë secili nga ne duhet të ketë parasysh llojin e flokëve dhe tiparet, transmeton Klan Kosova.

Mirëpo një faktor tjetër më i rëndësishëm është: forma e fytyrës.

Eksiston një prerje flokësh për të cilën stilistët besojnë që i përshtatet secilit njeri.

Çdo i dyti i person i famshëm tashmë ka guxuar ta provojë.

Shikoni më poshtë për cilat stile të flokëve është fjala: