Lejleku i QKUK-së: 12 gra kanë lindur fëmijë për herë të parë

2018-11-20 në ora 09:28

Në Klinikën e Gjinekologjisë gjatë 24 orëve të fundit kanë kryer lindjen gjithsej 28 nëna.

Prej tyre 12 kanë lindur fëmijë për herë të parë.

Në raportin e klinikës janë regjistruar 15 meshkuj dhe 13 femra. /Gazeta Shneta/