Lejleku i QKUK-së: Ja sa foshnje kanë lindur të martën në Gjinekologji

2018-07-18 në ora 09:06

Në Klinikën e Gjinekologjisë gjatë ditës së martë 30 nëna kanë lindur foshnjat e tyre.

Një prej tyre ka sjellë në jetë fëmijë binjakë, shkruan Gazeta Shneta.

Sipas raportit të klinikës, 18 bebe janë vajza dhe 13 djem.

Me operacion cezarian kanë lindur tetë nëna, ndërsa 13 gra kanë hyrë në sallën e lindjes për herë të parë. /Gazeta Shneta/