Lëkurë e përsosur me anë të këtyre këshillave (Foto)

2017-03-28 në ora 09:19

Lëkura e ndjeshme ka gjithmonë nevojë për trajtim.

Ekzistojnë maska të ndryshme që e bëjnë fytyrën tuaj të duket më të re dhe më të bukur.

Shikoni më poshtë disa nga këto këshilla, transmeton Klan Kosova.

Maskë për heqjen e qimeve në fytyrë e cila përbëhet nga limoni uji dhe mielli

Maskë kundër-plakjes me aspirinë dhe limon

Maskë me jogurt mjaltë dhe aspirin për freskimin e fytyrës