Liliana poston fotografi të nënave pas lindjes: Ndihuni krenar me trupin tuaj

2017-02-24 në ora 11:25

Duke e parë për herë të parë pas lindjes trupin tuaj, mund të jetë një shokuese për disa prej jush.

Veçanërisht, nëse kërkoni në internet  dhe shihni fotografi të nënave pas lindjes me trup të përkryer, sikur të kishte vrapuar në maratonë disa ditë më parë, shkruan Gazeta Shneta.

Kësisoj, fotografja Liliana Tobaos ka vendosu të publikojë fotografi të nënave të ndryshme pas lindjes për të treguar format e vërteta.

Ajo ka lidhur fotografitë e saj me faqen Divine Mothering, për të treguar se si një nënë normale duket pas lindjes. /Gazeta Shneta/

My favorite part of this project was that it brought together so many women who wanted to make a difference in how…

Posted by Divine Mothering Community on 11.06.2016

Motherhood transforms our hearts, bodies and minds. Together both mother and child are born into a new existence, new…

Posted by Divine Mothering Community on 09.06.2016

It's amazing how our hearts can grow and stretch and make space for these new people. One of the lessons of having…

Posted by Divine Mothering Community on 09.06.2016