Lindje e rrallë, foshnja tenton me forcë të vijë në jetë (Foto+18)

2017-06-20 në ora 18:15

Jo të gjitha materialet hekurosen njësoj, por këtë e mëson vetëm pasi ke prishur një, dy ,tre ose më shumë rroba (fatkeqësisht).

Ndonëse etikat e veshjeve mbartin disa informacione kyç për larjes e hekurosjen e rrobave, ndodh rrallë që ne t’i ndjekim këto udhëzime. Për të mos dëmtuar më veshje, të paktën ndiqni këshillat më poshtë, transmeton Klan Kosova.

Zakonisht, kur gruaja ka ndërlikime në lindje dhe e ka të pamundur të ketë një lindje normale, mjekët përdorin “prerjen çezariane”, e cila konsiston me prerjen e barkut të nënës për të nxjerrë foshnjën që aty, sigurisht me ndihmën e mjekëve.

Por në rastin e gruas nga Venezuela, ka ndodhur ndryshe. Mjekët vetëm kanë prerë barkun e gruas dhe më pas nuk kanë bërë asnjë lloj veprimi.

Foshnja pa asnjë lloj insistimi ka dalë vetë nga barku i nënës, duke e shtyrë vetë trupin e tij, shkruan noa.al.

Mjekët qëndronin si “spektatorë” dhe shihnin se si i vogli tentonte me aq shumë forcë të dilte nga barku i nënës së tij.

Videoja me pamjet e mahnitshme u nda më pas në Facebook, të cilën noa.al e sjell më poshtë.