Lindsay Lohan uron 8 marsin me një thënje të profetit Muhamed (Foto)

2017-03-08 në ora 18:43

Aktorja e famshme amerikane, Lindsay Lohan i ka uruar të gjitha gratës e botës me rastin e festës së 8 marsit.

Lohan e ka zgjedhur një thënje të çmuar të profetit Muhamed për të uruar këtë festë.

“Gratë nuk janë të dobta, ato janë më fisnike se burrat. Ato janë krijuar të bukura, më pak të egra ashtu që bukuria të lëndojë dhe dëmtojë të tjerët” thuhet ndër të tjera në mesazhin e madh, shkruan Indeksonline.

Lohan flitet se është konvertuar në fenë islame.