Lodrat më të rrezikshme për fëmijët (FOTO)

2017-07-10 në ora 20:59

Një fëmijë zhvillohet dhe mëson për botën duke luajtur, por ka lodra të caktuara të fëmijëve që sjellin më shumë dëm sesa dobi, transmeton Klan Kosova.

Janë disa lodra të cilat nuk preferohet që t’ia jepni fëmijëve tuaj.

Pra ndiqni këto këshilla dhe shikoni se cilat lodra mund të jenë të rrezikshme për fëmijët tuaj.

Lodrat me helikë

Gomat për fëmijë

Lodrat me bateri

“Armët” me ujë