Luani tenton ta hajë fëmijën, por ja çfarë ndodh në momentin e fundit (Video)

2017-04-25 në ora 18:37

Luani gjigand, i vërsulet në sulm fëmijës, por në momentin e fundit, godet xhamin i cili është tejet i fortë dhe i mbron vizitorët nga kafshët, transmeton lajmi.net

Shikoni videon që ka tmerruar njerëzit, pasi këtu janë mbledhur edhe raste të tjera të ngjashme.