Lule për shtatzëna në dhomën e gjumit që nuk rrezikojnë beben (Foto)

2017-03-16 në ora 17:14

Shumë njerëz vendosin lloje të ndryshme të luleve në dhomën e gjumit.

Ata mendojnë se lulet jo vetëm që mund të prodhojnë oksigjen të freskët për trupin e njeriut, por gjithashtu shfaqin edhe pamje të bukur, transmeton Gazeta Shneta.

Megjithatë, jo të gjitha lulet në dhomën e gjumit janë të përshtatshme për gratë shtatzëna.

Prandaj, gratë shtatzëna duhet të kujdesen që të kenë këso lloje të luleve për të mos rrezikuar veten dhe fetusin:

Karafil

Image result for carnation

‘Kaffir lily’

Image result for kaffir lily

‘Scindapsus aureum’

Image result for scindapsus aureum

Aloe

Image result for aloe

Kaktus

Image result for cactus