Lulja e Medës ndryshon pamje, Meda do të dashurohej edhe njëherë

2017-11-03 në ora 18:33

Lulja në primare e ka vënë pamjen e saj.

Shpesh e shohim me grim profesional dhe frizura të ndryshme gjatë mbrëmjeve ku ajo e shoqëron Medën, përcjell ORAinfo. Së fundi ajo duket se ka bërë ndryshime në look-un e saj.

Me flokë më të shkurta ajo duket shumë tërheqëse. Padyshim që Meda do të dashurohej edhe njëherë në të.