Mamia Razije Musa kritikon ashpër familjarët e pacientëve në Kosovë

2018-02-10 në ora 14:58

Mamia Razije Musa ka kritikuar për tollovinë që shkaktohet nëpër ordinanca dhe spitale.

E gjithë kjo shihet nga mamia si diçka jo të mirë, për shkak të një sëmuri, të vijnë shumë njerëz, duke mos kontribuar shërimit, por duke bllokuar korridoret e spitaleve, shkruan Gazeta Shneta.

Ky mentalitet shihet sipas Mamisë që i përket arabëve, derisa ka bërë dallimin edhe me vendet perëndimore që është një gjendje krejtësisht tjetër.

Prandaj, mamia apelon që të ndryshohet kjo sjellje, pasi shkaktohet një tollovi e madhe nëpër spitale dhe jo vetëm.

Më poshtë gjeni të bashkëngjitur postimin e plotë të Mamisë: