‘Mbeti’ shtatzënë nga bananet e ngrëna para shtatzënisë së kaluar, tani po shokon botën!

2017-05-22 në ora 12:01

Një blogere Australiane po mbet shtatzënë për herë të dytë. Në shtatzëninë e parë, ajo hëngri vetëm banane. Po, një banane që ha vetëm regjim. Për të qenë më specifik, ajo hëngri 20 banane brenda ditës. Kështu, Loni  Jane mori shumë vërejtje negative dhe të gjithë u habitën nga mënyra se si vendosi të hajë banane.

Një nga “specialistët” e dërgon këtë vërejtje: “Trupi i njeriut nuk mund të funksionojë siç duhet nëse ushqehet vetëm me banane”. Mirëpo ajo tha: “Në shansin që kam vazhduar me ushqimin tim të shpejtë dhe administrimin e pijeve, unë do të kisha shumë gjasa të bëhesha keqdashës. Ushqimi që më rrethonte nuk ishte problematik për mua.”

Për më tepër, tani, Loni Jane është shtatzënë edhe një herë dhe ka lindur fëmijën shëndosh e mirë./Gazeta Shneta/