Mënyra më efikase për një bark të sheshtë pas shtatzënisë

2017-07-21 në ora 13:31

Lindja është një procese vështirë, por një bark i sheshtë me sa duket se nuk është aq problem.

Terapisti fizik Marianne Ryan, dhe autori i “Baby Bod”, ndan katër nga ushtrimet e saj të preferuara për të rrafshuar dhe tonuar barkun tuaj pas shtatzënisë.

Është mirë që të flisni me mjekun tuaj rreth përafërsisht sa kalori ju duhet të konsumoni pas lindjes, por është shumë e rëndësishme të kuptojmë që në mënyrë që të humbni yndyrën e barkut pas foshnjës, në përgjithësi do të duhet të keni një reduktim të përgjithshëm të yndyrës trupore .

Ushtrimi pas shtatzënisë është gjithashtu i dobishëm.

Shihni ushtrimet më poshtë, nga terapisti Marianne Ryan./Gazeta Shneta/