Mënyra të rregullimit të flokëve kur jeni vonë

2017-05-23 në ora 15:31

Kur jeni vonë dhe nuk dini si të ja bëni me flokët

Nëse ju jeni vonë dhe  e dini që rregullimi i flokëve do të ju marrë shumë kohë, atëherë për të shpejtuar këtë procedurë ka disa mënyra.

Luxyhair është një kanal në Youtube, që është i specializuar për të ju ndihmuar t’i rregulloni flokët shpejt. Ata së pari kanë publikuar vido në vitin 2010.

Ky kanal ka publikuar një video, në të   të cilën realizohen tre frizura të ndryshme për një kohë shumë të shkurtë.