Mësoni sa djem e sa vajza kanë lindur dje në Gjinekologji

2017-06-14 në ora 08:10

Gjatë ditës së djeshme në Gjinekologji të QKUK-së kanë lindur 15 djem dhe 6 vajza, raporton Gazeta Shneta.

Nga 21 nëna, shtatë prej tyre kanë kryer lindjen me prerje cezariane.

12 gra janë bërë nëna për herë të parë. /Gazeta Shneta/