Metoda për dushin e parë të foshnjës që çdo nënë duhet ta aplikojë

2018-08-10 në ora 18:22

Dushi i parë është një nga momentet më të mahnishme dhe më të rrezikshme në të njejtën kohë për prindërit.

Edhe prindi më efikas mund të dëshmojë se sa e frikshme mund të jetë mbajtja e një të porsalinduri në vaskë, transmeton Gazeta Shneta

Spitali UC Health Poudre Valley në Kolorado tregon metodën që zbuluan në korrik të këtij viti, e cila po cilësohet si mjaft efikase për nënat.

Spitali shpjegoi metodën duke lëshuar një deklaratë në internet: “Kur një familje zgjedh që ta fus në dush të porsalindur, ne sugjerojm që ta futni me mbështjellëse.”

Foshnja duhet të jetë e mbuluar në një batanije dhe të ulet butësisht në ujë të ngrohtë. Çdo gjymtyrë duhet të jetë e pambuluar, e larë, pastaj e mbështjellur sërish.

Ndiqeni fotografinë për më shumë detaje./Gazeta Shneta/

Kliko këtu për t’u informuar me testin që duhet ta bëjë secila nënë shtatzënë për të konfirmuar se shëndeti gjenetik i foshnjës në ardhje është në rregull.