Mirë se vini në Spitalin e papastër të Gjakovës (FOTO)

2017-03-12 në ora 17:06

Spitali i Gjakovës ka një nivel të dobët të pastërtisë. Dhe, një gjë e tillë vërehet qysh në hyrje.

Në këtë spital, ku shërbehet e gjithë ajo zonë, qys në hyrje vërehet bërrllogu dhe mbetjet ushqimore, shkruan Gazeta Shneta.

Madje, nga fotografitë e dërguar nga ky spital nga një lexues, vërehet mbetjet e ushqimit edhe pranë një kabine telefoni.

Spitali duhet të jetë shembull pastërtie, pasi ndjeshmëria në këto hapësira është shumë e madhe. Gjithsesi, spitalet kosovare shquhen për një gjendje të tillë të keqe. /Gazeta Shneta/