Mjekët e harruan fetusin brenda meje për dy muaj pas abortit

2018-08-03 në ora 14:21

36-vjeçarja kishte pësuar një abort  (i njohur edhe si ‘gabim i heshtur’). Nuk kishte gjakderdhje apo rrjedhje më të rënda dhe nëna ishte ende duke përjetuar simptoma të shtatzënisë – ajo nuk dinte se ishte diçka e gabuar derisa ajo dhe burri i saj vendosën të bëjnë  ultratinguj për të parë dhe zbuluan se fetusi nuk kishte rrahje zemre.

Pas tre javësh, ende nuk kishte asnjë shenjë të ndonjë gjakderdhjeje kështu që Hollie kishte një procedurë standarde për të hequr indet e vdekura nga mitra.

Hollie përshkruan dhimbjen më pas si të ngjashme me dhimbjen e periodave, me disa gjakderdhje derisa plaga të ishte shëruar. Ndërsa një javë gjakderdhjeje të lehta është normale, Holli vazhdoi të vendosej për më shumë se dy muaj, shkruan Kidspot, transmeton Gazeta Shneta.

“Mendova se diçka nuk ishte e drejtë. Nuk ishte se ndihesha keq, por ndihesha mjaft hormonale, trupi im nuk ishte shëruar dhe nuk ndihesha normal’’.

Kishte vite para se Hollie të ishte në gjendje të mbetej përsëri shtatzënë dhe ajo dhe burri i saj ishin të shqetësuar kur ata shkuan në takimin e parë për ultratinguj.

“Ne gati u rrëzuam nga karriget tona kur pamë se fetusi kishte një rrahje zemre”, tha ajo.

Hollie tani është shtatzënë 35 javë me fëmijën e saj të dytë. Ajo përdor llogarinë e Instagram-it për të treguar shtatzëninë e saj dhe për të ndarë ndjenjat dhe përvojat e saj me të tjerët./Gazeta Shneta/

Kliko këtu për t’u informuar me testin që duhet ta bëjë secila nënë shtatzënë për të konfirmuar se shëndeti gjenetik i foshnjës në ardhje është në rregull..