Dr. Arsim Hajdari
Oftalmolog

Dr. Arsim Hajdari është specialist i oftalmologjisë. Ai punon në Spitalin Italian të Syrit në Prishtinë.

Spitali Italian i Syrit

Përveç ekzaminimeve dhe terapive klasike, Spitali Italian i Syrit ofron edhe trajtime kirurgjikale të avancuara dhe specifike si trajtimet me laser touch-less (pa prekje te syrit), kirurgjia intravitreale, të kataraktes dhe retinës, trajtimin e keratoconus, implantimet e thjerrëzave multifokale etj.

Tel:
048808810
Social:

Spitali Italian i Syrit, Ferid Curri, Pristina

Pyeja e juaj është ruajtur dhe do të shfaqet posa të ketë përgjigje.

Pyet i pari!