Dr. Lulzim Kallaba
Specialist i implantologjisë

Pozita Momentale

 

Stomatolog në Qendrën Stomatologjike “Dental Center”

Specialist i implantologjisë në “Dental Center”

Dr. Lulzim Kallaba – Stomatolog në Qendrën Stomatologjike “Dental Center”

 

Edukimi:

 

Kolegji i Shkencave Mjekësore “Rezonanca”, Prishtinë

 

Specializimi në: Endodonci

Tel:
044 391486
Social:

Rruga "Shefqet Shkupi" no 76, Lagjja Emshir, Prishtine 10000

Pyeja e juaj është ruajtur dhe do të shfaqet posa të ketë përgjigje.

Pyet i pari!

Postimet