Dr. Shpresa Azemi-Shemsedini është specialiste e Endokrinologjisë. Ajo punon në Spitalin e Përgjithshëm të Ferizajt, ndërsa tani ka themeluar edhe një Poliklinikë e cila është ndër më modernet në rajon. KEG Clinic është institucion i specializuar për trajtimin e pacientëve në fushën e endokrinologjisë dhe probleme të tjera internistike.

Poashtu KEG Clinic është Poliklinika më e re në qytetin e Ferizaj-it e cila ofron shërbime mjekësore diagnostifikuese nga mjekët specialist, laboratorin, ultrazërin, rentgenin. Të gjitha këto shërbime jepen në një vend me qasje të lehtë.

Dr. Shpresa Azemi-Shemsedini – Specialiste e Endokrinologjisë

Spitali i Përgjithshëm i Ferizajt

KEG Clinic

Edukimi

1995- 2002 Medical Faculty University of Prishtina

2010-2016 Specialization on Internal Medicine University of  Prishtina – Specialist in the field of Internal Medicine

2016-2018 Sub-Specialization on Endocrinlogy University of Prishtina – Specialist in the field of Endocrinology

Përvoja profesionale:

2002 Medical High School – Ferizaj – Teacher of Internal Medicine

2010- 2017 University Hospital – Pristina – Specialist of Internal Medicine

2017 -ongoing Regional Hospital – Ferizaj – Specialist of Internal Medicine – Endocrinologist

2009-2017 Member of Municipal Assemble in Ferizaj – Representing the voice of citizens in the Municipal Assemble

2017 – ongoing  Private Clinic – “Farma Aorta” –Ferizaj – Specialist of Internal Medicine

Trajnimet

October 2018 – Certificate -European Accreditation Council for Continuing Medical Education               Annual Meeting of EASD Berlin

March 2008 – Certificate – The Polytrauma Patient and Damage Control Orthopaedics       US Army Hospital , Camp Bondsteel – Ferizaj

2016-2017 – 50 Certificates on different  proffesional medical topics         University Clinical Centre in Pristina

June 2015 – Certificate – 3rd Congress of Kosovo Society of Cardiology     Cardiology Society of Kosova – Pristina

January 2015 – Certificate – Second Symposium of Invasive Cardiology     Cardiology Society of Kosova – Pristina

July 2017 – Certificate – Treatment “ Electrolitet” Association of Family Physicians of Kosova – Pristina

November 2017 – Certificate – 1st Macedonian EASD Postgraduate Course on clinical Diabetes European Association for the Study of Diabetes in cooperation with Scientific Associations of Endocrinologists and Diabetologists of Republic of Macedonia – Skopje

Tel:
049303331
Email:
Social:

Talinoc i Jerlive, Ferizaj

Pyeja e juaj është ruajtur dhe do të shfaqet posa të ketë përgjigje.

Pyet i pari!