Dr. Valbon Gashi
Kirurg Vaskular

Pozita Momentale

 

Kirurg Vaskular në klinikën “Venomed Plus”

 

Anëtar në:

 

– Asociacioni i Kirurgëve të Kosovës (prej vitit 2000)

– Shoqata Evropiane e Kirurgjisë Vaskulare (prej vitit 2005)

– Anëtar i Vascular Access Society (prej vitit 2013)

– Anëtar i Kirurgëve Vaskular Botëror (prej vitit 2015)

Dr. Valbon Gashi – Kirurg Vaskular në klinikën “Venomed Plus”

 

Njëri nga studentët më të mirë i shpërblyer nga: White House (Shtëpia e Bardhë) “Academic achievement award” e nënshkruar nga ish Presidenti i SHBA-ve Ronald Regan 1984.

Gjuhëfolës i: Anglishtes, Frëngjishtes, Serbo-Kroatishtes, Turqisht.

 

Trajnimet dhe Edukimet

 

– Shkolla fillore dhe 3 vjet të shkollës së mesme ne Prishtinë (Kosovë) vitin e fundit (të katërtin) së shkollës mesme në “Charles E Jordan” në Durham (N.C., SHBA). Njëri nga studentët më të mirë i shpërblyer nga: White House (Shtëpia e Bardhë) “Academic achievement award” e nënshkruar nga ish Presidenti i SHBA-ve Ronald Regan 1984.

– Studimet në Mjekësi në Universitetin e Prishtinës(Kosovë): dhe ka diplomuar në M.D. në Sarajevë (Bosne) me 18 Mars 1992.

– I Specializuar në Kirurgjinë e Përgjithshme në vitin 2000 në Prishtinë (Kosovë)

– Trajnime ne Kirurgjinë Vaskulare: Klinika i Kirurgjisë Vaskualre Spitali Rene Dubost-Pontoise,France,Prof Eric Cheysson prej muajit Mars deri në Shtator të vitit 2001

– Klinika e Kirurgjisë Kardiovaskulare: HEGP-Sptiali George Pompidou-Paris, Francë, Prof.Dr.Alain Deloche, Prof.Alain Carpantier, Prof.Jean Noel Fabiani, prej vitit 2002 deri në vitin 2007 nga 3 muaj për çdo vit.

– Specializim në Kirurgjin Vaskulare dhe AV Fistullat për hemodializë për 3 muaj prej Majit deri në Korrik të vitit 2002 në SHBA, Prof..Mark Adams (Kirurgjia e Transplantit), Prof. Jonathan Towne (Kirurgji Vaskulare) në Froedert Memorial Spital – Milwaukee,Wisconsin SHBA

– Trajnim në AV Fistulla për Hemodializë në vitin 2007: për 3 javë Spitali St.George, në Londër tek Prof. Eric Chemla

– I Diplomuar në Universitetin e Parisit V, Rene Decartes “Kirurgjisë Vaskulare” (2vite) 2006-2007 (Spitali George Pompidu dhe Spitali Pitier Salpertier) në Paris- Prof.Eduard Kieffer,Prof.Jean Noel Fabiani

– I Diplomuar në Universitetin e Parisit XII me Diplomën “Trajtimet Perfirike në Kirurgjinë Vaskulare” tek Prof. Dr. Jan Pierre Beckman, Prof. Pascual Degrange, Prof. Jean Marzele

– Mbrojta e Magjistraturës në Tetor të vitit 2010 në Prishtinë me temën “Përparësitë e Kirurgjisë Endovaskulare ndaj Kirurgjisë Vaskulare”.

– Subspecializim në Indi, Bangalore, “Spitali NARAYANA” për 3 muaj në vitin 2013 – i Specializuar në Kirurgjin EndoVaskulare nga Prof. Ramesh Tripathi.

– PhD Kandidat “AV Fistullat Radicefalike dhe Brachiocefalike tek pacientët e moshuar me diabet. “Universiteti Mjekësor në Tuzl, Bosne viti 2011.

– Ekspert në fushën e Flobologji: Ablacioni Termal Endovenus, ClosureFast(Radio Frekuenca), Laseri (Radial Fibër), ClariVein dhe Skleroterapia me shkumë.

 

Anëtar në:

 

– Asociacioni i Kirurgëve të Kosovës (prej vitit 2000)

– Shoqata Evropiane e Kirurgjisë Vaskulare (prej vitit 2005)

– Anëtar i Vascular Access Society (prej vitit 2013)

– Anëtar i Kirurgëve Vaskular Botëror (prej vitit 2015)

– Pjesëmarrës në kongrese të shumta rreth Kirurgjisë Vaskluare dhe EndoVaskulare

– MEET in Nice, June 2001

– KIEFFERS CONGRESS

– Paris, nëntor 2002 “Actualite de chirurgie des arteres viscerales”

– Paris nëntor 2003 “Actualite de chirurgie des troncs supra-aortiques”

– Paris nëntor 2004 “Arteriopathie diabetique”

– New-York, prill 2006 “Aortic Surgery Symposium”Cardiovascular Surgery”

– Paris, janar 2007 “Updates and Controversies in Vascular and Endovascular Surgery”

– Paris, janar 2008 “Updates and Contraversies in Vascular and Endovascular Surgery”

– Paris, janar 2009 “Updates and Contraversies in Vascular and Endovascular Surgery”

– New-York, nëntor 2009 “Veith Symposium – Vascular and Endovascular Surgery”

– Paris, janar 2010 “Updates and Contraversies in Vascular and Endovascular Surgery”

– New-York, nëntor 2010 “Veith Symposium – Vascular and Endovascular Surgery”

– Paris, janar 2011 “Updates and Contraversies in Vascular and Endovascular Surgery

– Athens- shtator 2012 “ESVS in Vascular and Endovascular Surgery”

– New-York, nëntor 2012 “Veith Symposia – Vascular and Endovascular Surgery”

– Pragues, prill 2013 “8 International Congressin on Vascular Access”

– New-York, nëntor 2014, “Veith Symposia – Vascular and Endovascular Surgery”

– London, prill 2015 “Charing Cross Meeting – Vascular and Endovascular Surgery”

 

Më më shumë se 30 Publikime në regjion dhe jashtë tij:

 

– Coauthor of a book “Surgery of Mediastinum”- Febryary, 2012

– CoAuthor in JOURNAL OF VASCULAR SURGERY “Aneurysmal degeneration of donor artery after vascular access”April, 2012

– Coauthor in JOURNAL of HERNIA “Preemptive analgesia with midazolame and diclofenac after hernia repair pain”- February, 2010

– Coauthor in chapter of book “Pain mamnagment” dhe 26 publikime tjera.

Tel:
044116718
Social:

Rruga "Ahmet Krasniqi" 47, (Afër Komunes së re - Kadastri) Dragodan, Prishtine 10000

Pyeja e juaj është ruajtur dhe do të shfaqet posa të ketë përgjigje.

Pyet i pari!

Postimet

Përveç anës kozmetike që duken shumë të shquara, venat varikoze të këmbëve bëjnë që ato të rriten. Venat Varikoze sipas udhërrëfyesve me të rinj...
2018-03-07 12:09:18