Prof. Dr. Shefqet Lulaj
Gjinekologji/Obstetrikë

Pozita Momentale

– Drejtor mjekësor i Spitalit Sirona 

– Profesor i Fakultetit të Mjekësisë pranë Universitetit të Prishtinës 

– Kryetar i Shoqatës së Obstetrikës dhe Gjinekologjisë së Kosovës 

 

Arsimimi mjekësor 

Tel:
044600303
Social:

Magjistrala Prishtinë - Shkup, Km i 9 -të

Pyeja e juaj është ruajtur dhe do të shfaqet posa të ketë përgjigje.

Përgjigjet deri tani..

  • Anonim ka pyetur:
    Pershendetje, Jam nje zonje nga Tirana. Jam 36 vjec dhe ne moshen 33 vjec kam kaluar nje infrakt cerebral te trurit te vogel. Tani trajtohem me varfarim 5mg. Kam nje vajze 6 vjec. Dua te kem dhe nje femije tjeter. Periodat kane filluar te me pakesohen. Qe pas semundjes nuk e kam patur asnjehere ciklin te rregullt. Me perpara kam patur cikel 25 ditor, tani e kam 64 ditor. Dua nje pergjigje eksperti: A mund te bej femije tjeter?