Moment i vështirë për këtë nënë, shikojeni se si lindi foshnjën në autobus (Video)

2017-05-04 në ora 20:05

Një video e publikuar në rrjetet social, shfaq momentin mjaft të vështirë për një nënë e cila u detyrua të lind foshnjën në autobus, transmeton Gazeta Shneta.

Nënës i nisin dhimbjet e lindjes në autobusin urban dhe ndihmën e parë e merr nga bashkëudhëtarët.

Më pas siç shihet në video, vijnë edhe ekipi mjekësor për ta ndihmuar në lindje.

Ajo e nxjerr beben derisa qëndron në këmbë.

Shikojeni videon. /Gazeta Shneta/