Momente prekëse ku shihet nëna me kancer në gji, duke e ushqyer foshnjën për herë të fundit (FOTO)

2017-05-17 në ora 14:01

Këto fotografi të bukura kanë kapur herën e fundit që Ashley Kostiuk ishte në gjendje të ushqej me gji fëmijën e saj para se të fillonte kimioterapinë për kancerin e gjirit, transmeton Gazeta Shneta.

Ashley Kostiuk u diagnostikua me kancer të gjirit në Qershor të vitit 2016, pasi zbuloi një xhungë duke ushqyer djalin e saj. Meqenëse kanceri ishte agresiv, nëna e dy fëmijëve do të duhej të fillonte menjëherë kimioterapinë, gjë që nënkuptonte ndërprerjen e parakohshme të gjirit te djali i saj.

Pra, në mëngjesin para fillimit të trajtimit, shoku i ngushtë i Ashley dhe fotograf Jaclyn Briggs vendosën të realizonin fotografi të Ashley-t, e ulur në karrige, duke e ushqyer me gji për herë të fundit djalin e saj. Imazhet që rezultojnë janë emocionalisht të fuqishme./Gazeta Shneta/

last time breastfeeding 1

last time breastfeeding 2

last time breastfeeding 3

last time breastfeeding 4

last time breastfeeding 5

last time breastfeeding 6

last time breastfeeding 7

last time breastfeeding 8

last time breastfeeding 9

last time breastfeeding 10

last time breastfeeding 11

last time breastfeeding 12

last time breastfeeding 13+last time breastfeeding 14