Momenti tmerrues kur e nxjerrin nga dheu beben e varrosur për së gjalli (Video/Foto)

2017-04-02 në ora 19:02

Fëmijët e fshatit i panë këmbët e vogla të bebes të cilën e kishin futur në një qese dhe e kishin varrosur të gjallë.

Fëmijët i lajmëruan menjëherë të afërmit e tyre për beben dhe ata erdhën për ta zhvarrosur, transmeton Gazeta Shneta.

Bebja, e cila mendohet të jetë varrosu pas 6 orësh jetë, mrekullisht mbijetoi, ndonëse ishte mbuluar me dhe.

 

Foshnja tani gjendet në një spital në shteti Odisha të Indisë.

Zona ku ka ndodhur ky rast është një rajon i varfër dhe sipas traditës, nga nënat kërkohet që të lindin djem.

Policia tha se foshnja u braktis për shkak të gjinisë, ose ndoshta nëna kishte mbetur shtatzënë pa kurorë. /Gazeta Shneta/

Bebja ne spital duke thithur qumesht pas shpetimit