Mos e mbani fëmijën në krahë për shumë kohë, mund t’i shkaktoni..

2017-05-24 në ora 20:02

Një studim i ri tregon se përqafimi i fëmijës tuaj (në fillim dhe shpesh) ka përfitime të mëdha kur bie fjala për zhvillimin e trurit, sidomos për shtatanik.

Sipas një studimi të ri, nëna nuk duhet ta mbajë në krahë fëmijën për shumë gjatë. Dhe njëkohësisht, prekja është vendimtare për zhvillimin e një fëmije dhe në të vërtetë ka disa përfitime shumë të mëdha kur bëhet fjalë për zhvillimin e trurit.