Mos e teproni me këto ushqime, përndryshe iu rritet barku

2017-05-07 në ora 11:26

Janë disa ushqime të cilat ekspertët thonë se duhen evituar së konsumuari nëse dëshironi që të keni bark të sheshtë

Në qoftë se duke u munduar që të rrisni konsumin e proteinave dhe këto të fundit i merrni të gabuara, atëherë një gjë e tillë do të ndikojë në rritjen e dhjamit, sidomos në atë të barkut.

Janë disa ushqime të cilat ekspertët thonë se duhen evituar së konsumuari nëse dëshironi që të keni bark të sheshtë.

Ushqimet që rrisin barkun:

Sheqeri

Alkooli

Ushqimet e paketuara

Karbohidratet e rafinuara

Djathi

Qumështi dhe produktet e tij

Mishi i kuq