Mos i’a leni fëmijët e vogël askujt në rrugë që “t’i dojë”, edhe kjo mund t’ju ndodhë! (Video)

2017-05-02 në ora 19:24
Kjo video, duhet të jetë një mësim i mirë për të gjithë prindërit.

Kjo grua, me fëmijën e saj ka shkuar në market për të blerë gjëra, por si zakonisht që ndodh në rrugë kur dalim me fëmijë, njerëzit ndalen dhe i duan, transmeton lajmi.net

Por, nuk duket një ide e mirë që secilin nga njerëzit ta lejojmë që fëmijën, vëllaun ose motrën më të vogël, ta marrin në krah!

Kjo grua e kishte marrë foshnjën e vogël në krah dhe kishte tentuar të ikte nga marketi – e që sigurisht ka qenë një trafikante fëmijësh./Lajmi.net/

Shikoni videon: