Mos ja bëni këtë gjë kurrë gjinjve tuaj

2017-03-28 në ora 19:27

Dëshira për tu dukur bukur nganjëherë na bënë që të dëmtojnë veten, pa qenë në dijeni.

Një kujdes i veçantë duhet kushtuar gjinjve tuaj.

Një gjë të cilën asnjëherë nuk duhet t’ia bëni gjinjve tuaj, është që ti mbushni ata me botoks, transmeton Indeksonline.

Arsyeja qëndron në faktin se duke bërë një gjë të tillë, ju paralizoni disa muskuj dhe mund të keni probleme të rënda shëndetësore.

Për më tepër, mbushja e gjinjve me botoks nuk është afatgjatë dhe pas një kohe ata sërish do të varen dhe do të duken edhe më keq se më parë.