Mrekullia e magjisë së lindjes së fëmijës nëpërmjet fotografisë

2018-04-04 në ora 12:59

“Të jesh një nënë j’u ndihm të mësoni për pikat e forta që nuk e dinit se i kishit … Dhe që kanë të bëjnë me frikën, e që nuk e dinit se ekzistonin.” -Linda Wooten

E bëra përsëri! Herën e dytë kam pasur nderin të marr pjesë në gjënë më të mahnitshme në Tokë! Mrekullia e lindjes! Ishte e dyta që kisha fotografuar ndonjëherë dhe ishte e mahnitshme!

I mbushur me dashuri dhe gëzim! Kjo është historia e lindjes së Uilliamit, e treguar përmes imazheve.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

/ Gazeta Shneta