Mrekullia mjekësore: Foshnja lind ‘dy herë’

2018-08-09 në ora 17:50

Mrekullitë mjekësore nuk janë të shpeshta por kur ndodhin janë me të vërtetë të pabesueshme.

Rasti që ka ndodhur në spitalin e Teksasit në SHBA ka lënë mjekët me gojë hapur për shkak se një foshnje ka lindur dy herë.

Nëna e foshnjës, Margaret, tregon se vajza e saj kishte një tumor në rritje gjatë shtatzënisë, duke filluar që ta prekë nga këmbët e saj, prej aty ishte ndërprerë furnizimi me gjak, shkruan PVV, transmeton Gazeta Shneta.

Në 23 javë nëna u nënshtrua një operacioni për dështimin e zemrës dhe Lynlee pak u hoq nga mitra për një operacion pesë orësh për të hequr tumorin.

Ajo u vendos përsëri brenda për të përfunduar në rritje dhe lindi në javën e 36-të./Gazeta Shneta/

– Kliko këtu për t’u informuar me testin që duhet ta bëjë secila nënë shtatzënë për të konfirmuar se shëndeti gjenetik i foshnjës në ardhje është në rregull.