A mund të jetojmë pa mish? Ja si përgjigjen shqiptarët (VIDEO)

2017-03-21 në ora 08:52

Mishi është pjesë e tryezave të ushqimeve te familjet shqiptare gati çdo ditë.

Por, a mund ta mendoni ndonjë nga ju të jetoni pa mish? Videoja e mëposhtme tregon mendimin e qytetarëve. /Gazeta Shneta/ 

Dita PA MISH Si të jetoni pa mish dhe a mundeni?

Posted by Mëngjesi në Tribunë on 19.03.2017