Ndaloni së përdoruari antibiotikët!

2017-04-15 në ora 17:00

Antibiotikët janë terapi kimike. Shumë ilaçe, madje edhe shumë kundër drogës, paralajmërojnë për rreziqe që përfshijnë paaftësi të përjetshme ose edhe shkojnë deri në vdekje. Këto janë rezultatet që kompanitë ose e pranojnë lirshëm ose janë të detyruar të pranojnë.

“Gjatë gjithë viteve kam ndjekur mjekësinë konvencionale, por kurrë nuk e kam ditur se antibiotikët dhe produktet e tjera farmaceutike po dëmtojnë zorrët dhe sistemin tim imunitar, jo derisa u përplasa me sëmundje auto-imune pas reagimit tim të dytë anafilaktik.”, rrëfen një pacient në kushte anonimiteti, shkruan Natural News, transmeton Gazeta Shneta.

Dallimet e mrekullueshme që njerëzit zbuluan kur ndaluan marrjen e antibiotikëve janë se si ata u shëruan më shpejt nga sëmundjet, si sëmundjet i përjetojnë më lehtë dhe se si ata nuk sëmunden aq shpesh sa sëmundeshin në ditët kur merrnin antibiotikë.

Të gjitha këto ndryshime janë shenja të një sistemi imunitar të shëndetshëm dhe të lulëzuar. Sistemi juaj imunitar punon kaq mirë, sa që mund të sulmojë patogjenët para se të futen në organizmin tuaj.

Në rast se doni të përforconi sistemin tuaj imunitar, ndaloni së përdoruari antibiotikët./Gazeta Shneta/