Ndërron jetë pacienti i 32’të i infektuar me COVID-19 në Kosovë

2020-06-13 në ora 13:03

Gjatë ditës së sotme, ka ndërruar jetë pacienti i infektuar me COVID-19.

Pacienti ishte nga Komuna e Prizrenit, 71 vjeçar, i pranuar me 05.06.2020 shkruan GazetaShneta.

Pacienti, përveç infeksionit me COVID-19, kishte edhe sëmundje tjera shoqëruese.

Rikujtojmë se Kosova deri më tani ka 1384 të infektuar, 921 të shëruar dhe  32 viktima./GazetaShneta/