Ndiqni këto këshilla nëse bebi juaj nuk flenë gjatë natës

2017-04-11 në ora 20:17

Ndonëse fëmijët këtë e kanë, në orët e vona kur ju doni të flini, ata hapin sytë e vockël dhe nuk flenë, transmeton Gazeta Shneta.

Më poshtë mund t’i gjeni disa metoda se si ta vini në gjumë më lehtë:

Vini bebet në gjumë në dhoma më të errëta, largoni nga dhomat me dritë

Mbajeni drejt në duart tuaja për pak minuta

Mbështilleni me pelena që i përdorni gjatë natës

Kontrollojeni mirë nëse ka të ftohtë

Mos e detyroni të fle, do të refuzoj edhe më shumë

Kur ta shtrini në shtrat, ledhatojini faqet e vockla

Në rast se nuk fle përsëri, bëjeni një dush më të voglin me ujë të ngrohtë, më pas vine prapë në shtrat

Por, mos harroni prindër, ushqimi që i jepni gjatë ditës ndikon shumë në gjumin e natës, prandaj ushqejeni sa më shëndetshëm.

/Gazeta Shneta/