Ndodh në Indi/‘Njeriu-perëndi’ shkel mbi femrat të rrisë shanset e shtatzënisë

2017-07-16 në ora 16:41

Me dhjetëra vajza dhe gra shtrihen përtokë në Andhra Pradesh, në Indinë jugore, si një formë rituali ku i ashtequajturi “njeriu-perëndi” shkel mbi trupin e tyre duke “u rritur” atyre shanset për të ngelur shtatzënë.

Kjo tashmë është një traditë e kahershme në këtë vend, ku janë të shumta vajzat e reja që vizitojnë këtë vend vetëm për të marrë pjesë në këtë ritual të pazakontë, përgatiti Express.