Në Gjinekologji, dje kanë lindur më shumë vajza sesa djem

2017-04-27 në ora 08:22

Në raportin e Gjinekologjisë në QKUK, gjatë ditës së djeshme janë evidentuar më shumë lindje të vajzave sesa të djemve.

Nga gjithsej 34 lindje, 18 janë vajza dhe 16 djem, raporton Gazeta Shneta.

Sipas raportit, 17 nëna kanë lindur me prerje cezariane, ndërsa 15 gra janë bërë nëna për herë të parë. /Gazeta Shneta/