Në shumë vende të botës, martesa po shënohet në mënyrë virtuale

2020-06-22 në ora 12:37

As pandemia e as mungesa e miqve dhe familjarëve, nuk i ndaloi që çiftin Bello të kurorëzonin dashurinë e tyre në kohë pandemie.

Marisa Bello gjithmonë kishtë ëndërruar të martohej nën ndriçimin e yjeve dhe kështu ndodhi shkruan CNN, transmeton GazetaShneta.

Më 3 Prill, së bashku me Luis të fejuarin e saj kurorëzuan dashurinë e tyre.Ndonëse nga mos-prezenca fizike e miqve dhe familjarëve, çifti e transmetoi çdo momente të tyre në mënyrë virtuale.

Nën tingujt e muzikës dhe ndriçimit të yjeve, çifti shijoi çdo moment.

Çifti Bello nuk janë të vetmit që realizuan martesën e tyre në mënyrë virtuale.Në të gjithë botën, ky fenomen është i përhapur./GazetaShneta/