Nëna, kujdes me përdorimin e dredhëzave për beben tuaj

2017-05-28 në ora 19:50

Ushqimet e para për beben tuaj në muajt e parë të jetës janë shumë të rëndësishme.

Mjekët pediatër zakonisht rekomandojnë pemë si molla, dardha, e banana si ushqime të para për beben tuaj.

Mirëpo, ata nuk rekomandojnë kurrësesi dredhëzën, transmeton Indeksonline.

Fjala është për dredhëzat e blera në treg të cilat janë të spërkatura dhe janë shumë të dëmshme për shëndetin e bebes.

Bebet shumë lehtë mund të marrin sëmundje të ndryshme nga përdorimi i dredhëza të blera në treg.

Mirëpo, mjekët nuk e ndalojnë përdorimin e dredhëzave të mbjella në kopshtet tuaja të shtëpisë e të cilat janë të pa spërkatura.

Në këtë rast, ato janë një burim shumë i mirë i vitaminave e sidomos i vitaminës C./Indeksonline/